You are currently viewing Αλόη…ο πιο δύνατος σύμμαχος κατά της τριχόπτωσης. Μάθε γιατί.

Αλόη…ο πιο δύνατος σύμμαχος κατά της τριχόπτωσης. Μάθε γιατί.

Η γνωστή ιστορία του Σαμψών στην Παλαιά Διαθήκη, σύμφωνα με την οποία η δύναμή του κρυβόταν στα μαλλιά του, είναι ένα από τα παλαιότερα παραδείγματα της σύνδεσης της υγείας του τριχωτού της κεφαλής με την ευρωστία του οργανισμού μας. Διαχρονικά η σύνδεση αυτή επιβεβαιώθηκε επιστημονικά, αφού η τριχόπτωση οφείλεται συχνά σε παθήσεις ή στρεσογόνες καταστάσεις που αποδυναμώνουν τον οργανισμό.

Το να χάνουμε τρίχες από τα μαλλιά μας είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Άλλωστε, ημερησίως εκτιμάται ότι ο άνθρωπος έχει μια απώλεια 50-100 τριχών, χωρίς αυτό να επηρεάζει την εικόνα του. Όταν όμως η τριχόπτωση δεν συνοδεύεται από την ανάπτυξη νέων τριχών ή όταν οι θύλακες καταστρέφονται για κάποιον λόγο, τότε χτυπά «καμπανάκι». Με δεδομένο δε ότι το τριχωτό της κεφαλής είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας, η έντονη απώλεια τριχών, πέραν των παθήσεων στις οποίες μπορεί να παραπέμπει, αποτελεί ένα πλήγμα και για την αυτοπεποίθηση τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Συνήθως υπεύθυνοι για την τριχόπτωση είναι διάφοροι παράγοντες, από ασθένειες και ορμονικά προβλήματα μέχρι χρήση ορισμένων φαρμάκων, κληρονομικότητα και πιεστική καθημερινότητα.

Η αλόη στη «μάχη» κατά της τριχόπτωσης

Πώς μπορούμε όμως να βάλουμε «φρένο» στην τριχόπτωση και να αποκαταστήσουμε την υγεία των μαλλιών μας; Η αλόη βέρα, η σύσταση της οποίας μοιάζει με αυτή της κερατίνης, είναι μια ιδανική λύση βγαλμένη από τη φύση. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως η σύνθεση των συμπλεγμάτων των αμινοξέων της παραπέμπει σε αυτή των θυλάκων των τριχών. Τα ευεργετικά της συστατικά, από βιταμίνες (Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C και Ε) και μέταλλα μέχρι ιχνοστοιχεία, ένζυμα και αμινοξέα διεγείρουν την ανάπτυξη νέων τριχών. Μάλιστα η γέλη της αλόης βέρα κατά την εφαρμογή της στο τριχωτό της κεφαλής αποκαθιστά την ισορροπία του pH της τρίχας, βελτιώνει την υγεία του δέρματος και τονώνει την αναγέννηση των μαλλιών.

Παράλληλα ενυδατώνει την τρίχα, αποτρέποντας το σπάσιμο που συνήθως προκαλεί η ξηρότητα και το οποίο μπορεί να οδηγήσει και σε ευκολότερη πτώση. Καθαρίζει τους πόρους των τριχών από τους ρύπους, η ενζυματική της δράση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, επιτρέποντας τον καλύτερο αερισμό, ενώ περιορίζει τις λιπαρές εκκρίσεις στο τριχωτό της κεφαλής, εμποδίζοντας την σμηγματόρροια.

Σαμπουάν Herbal Tonic με αλόη και μέλι: Ιδανικά προϊόντα για υγιή μαλλιά

Οι ευεργετικές ιδιότητες της αλόης στα μαλλιά βρίσκουν την καλύτερη εφαρμογή τους μέσω του σετ προϊόντων Σαμπουάν Herbal Tonic με αλόη και μέλι, τα οποία αποτελούνται από αλόη, πράσινο τσάι, saw palmetto, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β6, shampoo και μέλι. Με τη συνεπή χρήση των προϊόντων Σαμπουάν Herbal Tonic άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να δουν νέες τρίχες σε σημεία όπου υπάρχουν ενεργοί θύλακες.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα αυτά επιτυγχάνουν την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, τη βελτίωση της πυκνότητας των μαλλιών, την παροχή των απαραίτητων μετάλλων και βιταμινών που ενισχύουν την υγιή ανάπτυξη τις τρίχας, αλλά και την προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες που ευθύνονται για την φθορά και την γήρανση της τρίχας. Τα Σαμπουάν Herbal Tonic με αλόη και μέλι, 100% φυσικά, ελληνικά προϊόντα, μπορούν να γίνουν οι ισχυρότεροι «σύμμαχοι» στη μάχη με την τριχόπτωση, χαρίζοντας υγεία στα μαλλιά και την αυτοπεποίθηση που προσφέρει μια πλούσια κόμη.

Βάλτε στην καθημερινότητά σας τα Σαμπουάν Herbal Tonic με αλόη και μέλι και δείτε τα μαλλιά σας να αποκτούν ζωντάνια, πυκνότητα, λάμψη και την τριχόπτωση να γίνεται μια μακρινή ανάμνηση.

Βρείτε τα Σαμπουάν Herbal Tonic με αλόη και μέλι με προσφορά και στη χαμηλότερη τιμή στο www.kaloe.gr ή με ένα κλικ στο https://bit.ly/3C0O4WB