You are currently viewing Μάθε πως αλόη και κουρκουμάς δρουν άμεσα και ανακουφιστικά κατά των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας.
Closeup woman sitting on sofa holds her wrist hand injury, feeling pain. Health care and medical concept.

Μάθε πως αλόη και κουρκουμάς δρουν άμεσα και ανακουφιστικά κατά των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας.

Ο πόνος, η δυσκαμψία και το οίδημα στις αρθρώσεις μπορεί να κάνουν την καθημερινότητα δύσκολη υπόθεση. Άλλωστε, η οστεοαρθρίτιδα που προκαλεί κατά κύριο λόγο τα συμπτώματα αυτά είναι η πλέον συνηθισμένη μορφή αρθρίτιδας, μια εκφυλιστική ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις, καθώς μπορεί να πλήξει από μεγαλύτερες ηλικίες μέχρι άτομα της δεκαετίας των 20.

Με δεδομένο δε ότι η οστεοαρθρίτιδα δεν έχει θεραπεία, αφού ο εκφυλισμός του χόνδρου των αρθρώσεων είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται και δεν σταματά, η ανακούφιση των συμπτωμάτων είναι το βασικό ζητούμενο.

Η θαυματουργή αλόη βέρα

Πώς μπορούμε όμως να βρούμε αυτή την ανακούφιση χωρίς να καταφύγουμε σε στεροειδή και άλλα φάρμακα, που έχουν συνήθως παρενέργειες στο γαστρεντερικό μας σύστημα; Η αλόη βέρα με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της μπορεί να γίνει το «κλειδί» στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οστεροαρθρίτιδας, αλλά και γενικότερα των πόνων στις αρθρώσεις. Περιέχει φυτικές στερόλες, οι οποίες βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής, ενώ σε αντίθεση με τα στεροειδή και τα μη στεροειδή φάρμακα ανακούφισης του πόνου, δεν έχει παρενέργειες. Πετυχαίνει έτσι την ανακούφιση του πάσχοντα από τον πόνο, τη διατήρηση της ευλυγισίας της άρθρωσης και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, κυρίως μέσω της ασεμαννάνης που περιέχει, ώστε να παλέψει αποτελεσματικότερα την οστεοαρθρίτιδα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε βλεννοπολυσακχαρίτες τη βοηθά μάλιστα στην καλύτερη λίπανση των κλειδώσεων.

Η γέλη αλόης βέρα, απαλλαγμένη από πρόσθετα, μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά στις αρθρώσεις όσο συχνά χρειάζεται. Τόσο με την τοπική εφαρμογή στην πάσχουσα περιοχή όσο και με την καθημερινή κατανάλωση χυμού πόσιμης αλόης ο πόνος μετριάζεται.

Πέραν όμως της οστεοαρθρίτιδας, μελέτες δείχνουν πως η αλόη βέρα έχει αποτελεσματικά οφέλη και  για τα αυτοάνοσα νοσήματα, την κατάσταση κατά την οποία το σώμα επιτίθεται στον ιστό του, όπως συμβαίνει με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Ο πολύτιμος κουρκουμάς

Έντονη αντιφλεγμονώδη δράση και ευεργετική επίδραση για τις παθήσεις των αρθρώσεων και δη την οστεοαρθρίτιδα, έχει και ο κουρκουμάς. Πέραν μάλιστα των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του, που ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας, έχει και ανοσοκατασταλτικές ιδιότητες. Μελέτες δε έχουν δείξει ότι και μπορεί να προλάβει τη φλεγμονή στην άρθρωση και μπορεί να περιορίσει τον πόνο της και να συμβάλει στην αύξηση της λειτουργικότητάς της.

Γενικά ο κουρκουμάς θεωρείται το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής στον κόσμο χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Στην παραδοσιακή Ινδική και Κινέζικη Ιατρική χρησιμοποιείται για πληθώρα προβλημάτων υγείας, κυρίως δε για την αντιμετώπιση της φλεγμονής και του χρόνιου πόνου. Η χρόνια φλεγμονή χαμηλού επιπέδου παίζει σημαντικό ρόλο σε όλες σχεδόν τις χρόνιες ασθένειες του δυτικού πολιτισμού, από τις καρδιακές παθήσεις, τον καρκίνο και το μεταβολικό σύνδρομο μέχρι το Αλτσχάιμερ και διάφορες εκφυλιστικές παθήσεις. Βελτιώνει επίσης τα επίπεδα χοληστερίνης, μειώνει τα συμπτώματα του υψηλού πυρετού, προστατεύει το συκώτι από τις βλαβερές τοξίνες, ενώ συμβάλλει στην ομαλή πέψη.

Kaloe πόσιμο Gel Αλόης – Κουρκουμάς: Ο αχτύπητος συνδυασμός που δρα άμεσα και ανακουφιστικά κατά των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας.

Όταν αλόη βέρα και κουρκουμάς «συναντηθούν», τα καλύτερα συστατικά τους συνδυάζονται και δημιουργούν μια πραγματική ασπίδα για τον οργανισμό, με αιχμή τα προβλήματα των αρθρώσεων.

Αυτή ακριβώς η ευτυχής «συνάντηση» συμβαίνει στο πόσιμο Kaloe Gel Αλόης – Κουρκουμάς, που αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες των δύο φυσικών αυτών «θησαυρών» και τις κλείνει σε ένα μπουκάλι. Με συστατικά τη γέλη αλόης, τον φυσικό συμπυκνωμένο χυμό με κουρκουμά, τη στέβια και αντιοξειδωτικά, το Kaloe πόσιμο Gel Αλόης – Κουρκουμάς προσφέρει στον πάσχοντα από πόνους των αρθρώσεων και οστεοαρθρίτιδα μια ιδανική λύση, μακριά από τα φάρμακα και τις παρενέργειές τους.

Εμπιστευτείτε το Kaloe πόσιμο Gel Αλόης-Κουρκουμάς και ξεχάστε τους πόνους στις αρθρώσεις και τη δυσλειτουργικότητα που προκαλεί η οστεοαρθρίτιδα. Αισθανθείτε τις αρθρώσεις σας καινούριες ξανά, χωρίς βαριές φαρμακευτικές αγωγές και άλλες παρεμβατικές μεθόδους. Μόνο με τη δύναμη της αλόης βέρα και του κουρκουμά.

Βρείτε το πόσιμο Kaloe  Gel Αλόης-Κουρκουμάς με προσφορά και στη χαμηλότερη τιμή στο www.kaloe.gr ή με ένα κλικ στο https://bit.ly/3peeOgR