You are currently viewing Δείξε ομορφότερη και νιώσε καλύτερα με την ελληνική αλόη

Δείξε ομορφότερη και νιώσε καλύτερα με την ελληνική αλόη

Ελλάδα

… η χώρα του ήλιου, της θάλασσας και της φύτευσης.

Η Αλόη Βέρα

… μία από τις αρχαιότερες αναγνωρισμένες βότανα

… μια μαγική φυτό με μοναδικές καλλυντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες

… μια θαύμα της φύσης που είναι αφιερωμένη στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά μας.

 

Kaloe: Aloe Vera + Ελλάδα

Η ελληνική γη είναι πλούσια και εύφορη. Το ελληνικό κλίμα, με τον ήλιο, τον αέρα και τις υψηλές θερμοκρασίες, είναι το ιδανικότερο για την καλλιέργεια αλόης . Γιατί λοιπόν να προμηθευτεί το προϊόν από το εξωτερικό και σε μορφή κατεργασμένου σκόνης με μειωμένα ευεργετικά συστατικά και αμφίβολη ποιότητα;

Αυτή ήταν η σκέψη που οδήγησε στην γέννηση της Kaloe, της πρώτης ελληνικής εταιρίας καλλιέργειας, ανάπτυξης και προώθησης βρώσιμων προϊόντων και φυτικών καλλυντικών βιολογικής αλόης. Αυτή ήταν η σκέψη που δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά ελληνικά προϊόντα που ήδη μας κάνουν υπερήφανους στο εξωτερικό.

 

Τα φυτά -τα εκτάσεις- η μέθοδος

Η καλλιέργεια της αλόης δεν είναι απλή υπόθεση, γιατί χρειάζεται να ευνοεί το έδαφος και το κλίμα. Μπορεί να αναπτυχθεί σε πετρώδη και ξηρά εδάφη, τα οποία θα πρέπει να αποστραγγίζονται εύκολα.

Οι συνεργάτες και οι αρωγοί της φυτού είναι ο ήλιος, ο φωτισμός και ο αέρας, γι ‘αυτό και δεν αναπτύσσεται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή σε μέρη που το χειμώνα έχει πολύ μεγάλο ήλιο. Γενικά, η αλόη συνιστάται να καλλιεργείται σε παράκτιες περιοχές με θερμό κλίμα έτσι ώστε το φυτό να μην υποχρεώνεται να χρησιμοποιεί τα δικά του φυσικά αποθέματα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η ελληνική γη και οι ατμοσφαιρικές συνθήκες της Νότιας Ελλάδας ευνοούν ιδιαίτερα την καλλιέργεια ποιοτικής και δραστικής αλόης. Για αυτό και έχουμε επιλέξει η βιολογική καλλιέργεια της αλόης μας γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε χωράφια της Νότιας Ελλάδας (Κρήτη, Πελοπόννησος, νησί του Αιγαίου), όπου επικρατούν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξή της.

Στην οικογένεια της Kaloe ανήκουν 200 και πλέον οικογένειες καλλιεργητών, ενώ στην εγκατάσταση λειτουργούν περισσότερα από 100 άτομα. Νιώθουμε, με άλλα λόγια, λογικά υπερήφανοι που είμαστε ελληνική εταιρεία και στηρίζουμε με την δραστηριότητα μας την τοπική και εθνική οικονομία.

Τα προϊόντα μας

Η Kaloe με την πρώτη ύλη στη φυσική γέλη από τα ιδιόκτητα βιολογικά εδάφη που διαθέτει σε όλη τη Νότια Ελλάδα επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αλόης με στόχο να συμβάλει ενεργά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων.

Έπειτα από ερευνητικές προσπάθειες πολλών ετών ξεκίνησε η παραγωγή της πρώτης αλλοειδούς, ελληνικής, βιολογικής αλόης, η οποία είναι 100% συμβατή με το ανθρώπινο οργανισμό και αποδεδειγμένα:

 • Συμβάλλει ενεργά στη μείωση των αυξημένων τιμών της αρτηριακής πίεσης, της χοληστερόλης, αλλά και των τιμών του σακχάρου στο αίμα.
 • Προλαμβάνει και μειώνει τις αρθριτικές φλεγμονές.
 • Έχει επιδιορθωτική και παυσίπονη δράση, ενώ βελτιώνει την κινητική λειτουργία των μυών και των αρθρώσεων.
 • Έχει δραστικές και αντιμικροβιακές δράσεις που δρα ταυτόχρονα προληπτικά σε περιπτώσεις γρίπης, κρυώματος και λοιμώξεων του αναπνευστικού.
 • Βελτιώνει σημαντικά την πέψη και την αφομοίωση των τροφών, καθώς ρυθμίζει την εντερική χλωρίδα και λειτουργία. Παράλληλα, λειτουργεί ευεργετικά για κολίτιδες και άλλες παθήσεις όπως δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες, έλκος του γαστρικού, γαστροοισοφαγική παλδροδρόμηση κ.α.
 • Χαρίζει τόνωση και αυξημένα επίπεδα ενέργειας.
 • Φροντίζει για τη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.
 • Καταστέλλει αρχόμενες φλεγμονές σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.
 • Επιτυγχάνει ισχυρή αντιγηρανση καταπολεμώντας την τοξινωση, δηλαδή τις ελεύθερες ρίζες της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προσφέρει άριστη ενυδάτωση. Αυξάνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την ελαστικότητα και την ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας του προσώπου, μέσω της ενίσχυσης της παραγωγής των ελαστικών και των κολλαγόνων ινών.
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, κυρίως στο επίπεδο των μικρών τριχοειδών αγγείων, όπου γίνεται η ανταλλαγή οξυγόνου και θρεπτικών στοιχείων για τα κύτταρα μας.

Εν συνεχεία, η εταιρία μας έχει αναπτύξει πλήθος καινοτόμων προϊόντων βασισμένων στη βιολογική αλόη βέρα με στόχο την βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του δέρματος και των μαλλιών. Όλα τα βασίζονται σε αυστηρά πρωτόκολλα στις διαδικασίες παραγωγής, επεξεργασίας και εμφιάλωσης, χωρίς υποψίες και αμφίβολη προέλευση πρώτης ύλης. Σημειώστε ότι η μελέτη των προϊόντων μας γίνεται από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η επιτυχία αυτών των προϊόντων ήταν και αυτή που οδήγησε στη γέννηση του κέντρου αισθητικής και ευεξίας Aloe Spa.

Aloe Spa

Το Aloe Spa, το κέντρο της εμπειρίας του Kaloe, αποτελεί ένα εναλλακτικό χώρο ευεξίας και χαλάρωσης αποκλειστικά αφιερωμένο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά σας.

Είναι ένα ολιστικό κέντρο εμπειρίας γεννημένο από το άρωμα της αλόης, το μαγικό συστατικό που μας εμπνέει με τις μαγικές ιδιότητες των 200 επίσημα αναγνωρισμένων ωφέλιμων ιδιοτήτων (FDA, 1959), την πολύτιμη αρωματοθεραπεία για την πρόληψη και την αποκατάσταση βλαβών, Οργανικών προβλημάτων.

Οι έμπειροι θεραπευτές μας ειδικεύονται σε εναλλακτικές θεραπείες εμπνευσμένες από όλο τον κόσμο και υποσχόμαστε να προσφέρουμε στον επισκέπτη ένα ολοκληρωμένο ταξίδι ανακούφισης, ανακούφισης και ισορροπίας ενέργειας.

Κάθε τελετουργικό χαρακτηρίζεται από την χαλαρωτική λογική της σπα και εφαρμόζεται με το χέρι – όχι με μηχανές μαζικής κατανάλωσης – ώστε να προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες του ατόμου. Κάθε συνάντηση ξεκινά με ένα αποτοξινωτικό χυμό της γνήσιας ελληνικής βιολογικής αλόης Kaloe γιατί πιστεύουμε ότι η αλλαγή συμβαίνει πρώτα και πάνω από όλα μέσα.

Κοντά μας ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει και να ζήσει όλα τα πλεονεκτήματα της θαυματουργού φυτού της αλόης και, μάλιστα, με δικά μας φυτικά καλλυντικά που δημιουργούνται με έμφαση στην ποιοτική πρώτη ύλη. Η Kaloe διαθέτει, εξάλλου, τις δικές της πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες σε όλη την Ελλάδα και ακολουθεί αυστηρούς κανόνες συλλογής και επεξεργασίας.

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι, όπως προαναφέρθηκε, όλες με βάση την αλόη και χωρίζονται σε 6 κατηγορίες:

 • Πρόσωπο
 • Σώμα
 • Ιαματική πηγή
 • Μαλλιά
 • Αποτρίχωση
 • Διατροφή

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, εμείς θα αντιμετωπίσουμε την επιθυμία σας ολιστικά συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες για να έχετε ένα γρήγορο και οριστικό αποτέλεσμα.

Ελάτε κοντά μας και ζείτε την εμπειρία της αλόης!

 

Δημήτρης Φουρίκος, Διευθυντής Aloe Spa

 • Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 9, Κολωνάκι, Αθήνα
 • 2110121114