Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που χρησιμοποιεί την αλόη ως πρώτη ύλη για να δημιουργήσει και να προτείνει προϊόντα που χρησιμοποιούν τα ευεργετικά στοιχεία του οπλοστασίου της φύσης στην υπηρεσία μας. Καλλιεργητές και επιστήμονες διατηρούν καθημερινή συνεργασία εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης.

Άνθρωποι και φύση μαζί

Προσφέρουμε τα πιο σημαντικά στοιχεία της ελληνικής φύσης μέσω της δημιουργίας και ανάπτυξης προϊόντων που είναι πλήρως εναρμονισμένα με το ανθρώπινο σώμα.

Φροντίζουμε, διατηρώντας άψογες διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας, να καταλογίζουμε τα προϊόντα μας με τον εξαιρετικά βιολογικά πολύτιμο θησαυρό που κρύβεται μέσα στο φύλλο της αλόης.

Ένας κόσμος γεμάτος υγεία και ομορφιά

Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την προαγωγή της υγείας και της ομορφιάς και τις μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Είναι δέσμευσή μας να βοηθήσουμε όλους, χρησιμοποιώντας το οπλοστάσιο της φύσης, να νιώσουν και να φαίνονται καλύτερα.

Υγεία και ομορφιά

Τα προϊόντα Kaloe παράγονται αποκλειστικά από βιολογικής καλλιέργειας Aloe Vera στα χωράφια της Νότιας Ελλάδας, όπου το έδαφος και ο καιρός είναι ιδανικά για μέγιστη ποιότητα και ισχύ. Η Αλόη Βέρα θεωρείται η πιο ισχυρή μορφή Αλόης από 360 συνολικά είδη Αλόης που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.