You are currently viewing Συμπλήρωμα διατροφής με αλόη βέρα: Τα οφέλη και οι ιδιότητες

Συμπλήρωμα διατροφής με αλόη βέρα: Τα οφέλη και οι ιδιότητες

Είναι γνωστό στις μέρες μας ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής βλάπτει τον οργανισμό μας. Από την μία είναι οι καθημερινές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, η ελλιπής σωματική άσκηση και η κακή διατροφή, οι οποίες επιβαρύνουν την υγεία μας και οδηγούν σε χρόνιες νοσηρές καταστάσεις (παχυσαρκία, καρδιαγγειακά νοσήματα κ.ά.).

Από την άλλη είναι η έκθεση μας σε ρύπους του περιβάλλοντος, η μόλυνση του νερού και των τροφών, αλλά και η κατάχρηση φαρμάκων και το άγχος, οι οποίοι παράγοντες μπορούν να αυξήσουν το σχηματισμό επικίνδυνων μορίων στον οργανισμό μας, που με τη σειρά τους προκαλούν κυτταρικές φθορές (οξειδωτικό στρες).

Το ανθρώπινο σώμα για να αμύνεται σε αυτούς τους κινδύνους δημιουργεί και διαθέτει δικά του αντιοξειδωτικά. Πρόκειται για ουσίες οι οποίες είναι ικανές να «ελέγχουν» τα μόρια αυτά (γνωστά και ως ελεύθερες ρίζες) και να περιορίζουν τις βλάβες που προκαλούν.

Οι αντιοξειδωτικές όμως ουσίες που παράγει ο οργανισμός δεν είναι πάντα αρκετές για την διατήρηση της καλής υγείας. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να τις λαμβάνουμε από τη διατροφή μας.

Είναι οι απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορούνε να ενισχύσουν τον οργανισμό μας απέναντι σε ενδεχόμενους κινδύνους. Και ακριβώς στο επίπεδο της καλής διατροφής και της σωματικής άσκησης κυμαίνονται και οι συστάσεις των ειδικών.

Πολλές τροφές κυρίως φυτικής προέλευσης περιέχουν εκατοντάδες ουσίες με αντιοξειδωτική ικανότητα, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται σε εξέχουσα θέση η αλόη βέρα.

Η αλόη είναι ένα πανάρχαιο φυτό, το οποίο έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτει σημαντικές θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Το τζελ της, το οποίο βρίσκεται στα σκληρά, χυμώδη και σαρκώδη φύλλα της, περιέχει 200 και πλέον θρεπτικά συστατικά.

Αυτά τα συστατικά συνυπάρχουν και αλληλοενισχύονται, έτσι ώστε να αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο υγείας για την πρόληψη και επιδιόρθωση βλαβών, καθώς και τη βελτίωση αισθητικών και οργανικών προβλημάτων. Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ένζυμα και άλλα πολλά λειτουργούν ως ομάδα και απορροφώνται στο σύνολό τους από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η Kaloe, η οποία δημιουργεί και προτείνει προϊόντα χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη την αλόη βέρα, δημιούργησε σε συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με βάση την αλόη.

Ο λόγος για το Kaloe Vital, μία τελειοποιημένη σύνθεση συστατικών με πολλαπλές ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες. Η φόρμουλα αυτή βοηθάει σε πεπτικές διαταραχές, στη δυσκοιλιότητα και στο ευερέθιστο έντερο, στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα, στους πόνους στις αρθρώσεις, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην καταπολέμηση των ιών.

Κάθε οργανισμός παίρνει από την αλόη αυτά ακριβώς που έχει ανάγκη, τα στοιχεία δηλαδή που του λείπουν, ενώ τα υπόλοιπα αποβάλλονται χωρίς να επιβαρύνουν το σώμα μας.

Είναι ιδανική για χορτοφάγους, καπνιστές, αθλητές, άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα, αλλά επίσης και για όσους λαμβάνουν φάρμακα, πάντα με τη σύμφωνα γνώμη του γιατρού όταν υπάρχει χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Μπορείτε να βρείτε το Kaloe Vital σε επιλεγμένα φαρμακεία ή να κάνετε την παραγγελία σας online μεταβαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kaloe.gr/product/kaloe-vital/.