Μπορείτε πολύ γρήγορα και άμεσα να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να καταβάλλετε το ποσό της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή

Εφόσον βρίσκεστε εντός Ελλάδος, σας δίνουμε την δυνατότητα να πληρώσετε την αγορά την προϊόντων σας με μετρητά, την ώρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Κατάθεση σε λογαριασμό

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε ή δεν θέλετε να πληρώσετε με την πιστωτική κάρτα, μπορείτε να καταθέσετε το ακριβές ποσό αγοράς των προϊόντων σας, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το oνοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας.

KALOE ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΚΕ:

  • BANK: EUROBANK
  • IBAN: GR0602600600000060200951056

KALOE ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΚΕ:

  • BANK: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • IBAN: GR7201722130005213097770427

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Καλοε εμπορική ΙΚΕ

Για την άμεση εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας σας, στείλτε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο email: sales@kaloe.gr .

Σημείωση: Τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν κατά την συναλλαγή δεν αφορούν δικές μας χρεώσεις και επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Για να μην έχετε επιπρόσθετες χρεώσεις, μπορεί να κατέθεσε το χρηματικό ποσό σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες μας (Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank)

Πιστωτική κάρτα

Χρησιμοποιείστε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα για την αγορά των προϊόντων σας. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με πιστωτική κάρτα από το e-shop μας είναι απόλυτα διασφαλισμένες. Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι οι Visa, MasterCard, Maestro.

Τα στοιχεία της κάρτας σας τα διαχειρίζεται πλήρως η συνεργαζόμενη τράπεζα. Εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως πρόσβαση σε αυτά. Η ιστοσελίδα μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω της www.kaloe.gr